Tűz gyöngybojt szett

6000 Ft12000 Ft

Zizeg, izeg, fityeg, zörög, szexi és utánozhatatlan. Tudod még folytatni a felsorolást? Én tudnám, hiszen a kedvenc ékszeremről van szó. Egy olyan gyöngyékszer, amiben sok minden benne van, amit szeretek. Az alapja horgolás, amire szálanként fűzöm fel a bojtocska szálait. Olyan finoman lógnak rajta a fürtöcskék, hogy tiszta élvezet megzizegtetni, megsimogatni.
Megveheted külön külön is őket (csak válaszd ki a legördülő menüből azt amit szeretnél), de ha egyben veszed meg, akkor árkedvezményesen teheted.
Törlés
A szett színe: bordó, narancs és a fürtök végén sárga.
A medál bojtja a gyöngykupakkal együtt kb 5,5 cm hosszú és kb 2,5 cm széles.
A nyaklánc hossza kb 100 cm, ezzel nagyon hosszan lóg a medál. Kérheted hosszabb vagy rövidebb nyakláncon is, csak írj megjegyzést a megrendeléshez. A nyaklánc nikkelmentes és színtartós arany bizsu nyaklánc.
A fülbevaló mérete az akasztó tetejétől mérve kb. 8,5 cm. A bojt mérete a gyöngykupakkal együtt kb. 4 cm. A fülbevaló akasztója nikkelmentes ötvözet, 18K arannyal fújva.
 
Opcióként választhatsz hozzá másfajta nyakláncalapot (felár nélkül). Ha az opciónál nem jelölöd a nyakláncalapot, akkor a képen látható nyakláncalappal fogom küldeni az ékszeredet.
A nyakláncalapok kb 45 cm hosszúak. A sodrony nyakláncalapok nem hosszabbíthatóak, de a rozsdamentes alapokra tehetek lánchosszabbítót.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és nemesacél kapcsok gondoskodnak a tartósságról.

Ennek ellenére a vásárlástól számított 1 éven belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!
További garancia feltételekért, kérlek nézd meg a garancia oldalt.

További információk

Szín

Metál zöld, Telt töksárga

Típus

Szett, Medál, Fülbevaló

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű, Rozsdamentes acél – platina színű, Sodrony nyakláncalap a medálhoz illeszkedő színben