fbmetapix

Türkinit és kerámia medálok, bronz keretben

8450 Ft

Hogy érzel az exkluzívabb medálokért? Keresel valamit, ami kicsit elegánsabb, kicsit nagyobb, kicsit izgalmasabb? Ez a nyaklánc ilyen lehet, csak nézd meg rendesen!
Türkinit 3szög ásvány a medál fő dísze, ami fölé egy egyedi Golem stúdió által készített kerámia kaboson került. Bronz, türkiz és matt arany kásákkal fűztem egy ékszerré őket. A nyaklánc része is fűzve van.  A záródása egy S alakú hurkos kapocs. Igazán elegáns, nagyszerű darabja lehet valaki ruhatárának.

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: , ,

A nyaklánc szinei: türkiz, sötét bronz és matt arany japán gyöngyök, türkiz golyókkal a türkinit ásvány kaboson és a türkiz, zöldes és sárgás kerámia kaboson mellett.
A medál kb. 8x4,5 cm.
A nyaklánc hossza kb. 49 cm.
Ha hosszabb vagy rövidebb változatot szeretnél jobban, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot vagy írj nekem a vásárlásnál a megjegyzésrovatba. Kis mértékben tudok a hosszon változtatni!

Minden ékszerem egyedi, kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre, plusz díjért, díszcsomagolással küldöm.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és a jó minőségű kapocs gondoskodnak a tartósságról.

Ennek ellenére a vásárlástól számított 1 éven belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!
További garancia feltételekért, kérlek nézd meg a garancia oldalt.

További információk

Szín

Fehér, Lüszteres türkiz

Típus

Medál, nyaklánc

Nyaklánc mérete

5 golyó, 7 golyó, 9 golyó