fbmetapix

Tükörcsillámos, cicafej formájú fülbevaló

1050 Ft

Nem egy megszokott ékszert látsz a képen. Cicafej formája még esetleg nem is annyira szokatlan. De láttál már csillámosat, fehér színben? Nos, ez pont ilyen. Tükörcsillámaival úgy csillan, mint a frissen hullot hó. Aprócska és cuki. Ha szereted a különleges darabokat, akkor ez pont olyan.
Rozsdamentes acél fülbevaló alapja van és szilikon hátsóval záródik, hogy az allergiások is hordhassák.

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: ,

A fülbevaló méretei: a cicafej kb 8x6 mm.
A fülbevaló anyaga: ékszergyanta, gyanta szinező
Rozsdamentes acél fülbevaló alapja van és szilikon hátsóval záródik, hogy az allergiások is hordhassák.

Amennyiben az ékszer nincs készleten, rendelésre megpróbálhatom újra elkészíteni. De kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy nagyon egyedi alkotás és nem biztos, hogy színben pont ilyen lesz a reprodukciója. Ha mégis szeretnél egyet rendelni, akkor az elkészítése kb. 1 hetet vesz igénybe.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Típus

Medál

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű