Zöld, arany csillámporos gömbmedál

2000 Ft

A műgyanta ékszereket az egyszerűségük és visszafogottságuk miatt szeretem és ajánlom várálóimnak. A apró zöld ékszerben foglalt csillámpor könnyed játékosságot ad az ékszernek. Szívesen ajánlom ezt az ékszermet bármely korosztálynak “Aranyfóliás gyűrűm”-mel viselve.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a fotón látható ékszereim nem biztos, hogy pontosan megegyeznek azzal, amit Neked készítek.  Igyekszem hasonlóra készíteni, de apró eltérések biztos lesznek benne, hiszen minden egyes ékszer kézzel készítek

A gömb átmérője 18 mm. Színben passzoló sodrony nyakláncalapja van, aminek 46 cm a hossza. Kérheted rozsdamentes acél nyakláncallappal is.

Ez a medál tökéletes párja a zöld, arany csillámporos, szív és csillagmintás karkötőnek (https://tiszi.hu/collections/karkoto-mugyantaval/products/zold-arany-csillamporos-sziv-es-csillag-mintas-karkoto)

Amennyiben az ékszer nincs készleten, rendelésre újra elkészítem. Ez kb. 1 hetet vesz igénybe és ezt minden vásárlónak jelzem.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Szín

Metál arany, Metál zöld

Típus

Medál