Rizo gyűrű, kék-ezüst színben

4590 Ft

A régi időkben a tiszta vibráló színek az arisztokrácia kiváltsága volt. A királykék ma is erőt és higgadt tekintélyt kölcsönöz viselőjének, teszi ezt mégis játékos és elegáns módon. Az apró matt királykék és ezüst gyöngyszemek úgy foglalják magukba a gyűrű sötétkék ékkövét, mint apró kavicsok a kristálytiszta hegyi tengerszemet. Viseld ezt a gyűrűt valamelyik elegánsan merész szettedhez, garantálom, hogy minden tekintet megakad ezen az ékszeren.

Ezüst színű, nikkelmentes gyűrűalapra lett erősítve, aminek a mérete állítható. Legkisebb átmérője 5 cm. Kb 1,5 cm-t lehet nyitni rajta.
A gyűrűfej átmérője kb. 3 cm, magassága nincs 1 cm.

Készleten

Kategóriák: , Címke:

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Szín

Metál ezüst, Tengerész kék

Típus

Gyűrű