Pitypangos éjszaka, kerek medál

3950 Ft

Gyerekként mindig azt hittem, hogy az elfújt pitypang magok az égbe mennek.  Mindig úgy képzeltem, hogy a sötét űrben nagyon sok pitypangmag utazik. Ebben a medálban ezt az érzést próbáltam megfogni. A medál felső része áttetsző ékszergyanta, amiben “repülnek” a pitypangmagok, ami alatt szivárvány réteg van, mintha csillagok sejlenének fel a fekete űrben.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , ,


A medál méretei: 4 cm átmérő.
A medál akasztója rozsdamentes acélból készült és ugyancsak rozsdamentes acél nyakláncra van feltéve. Kérheted fekete vagy ezüst színű sodrony nyakláncalapon is.

Amennyiben az ékszer nincs készleten, rendelésre megpróbálhatom újra elkészíteni. De kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy nagyon egyedi alkotás és nem biztos, hogy színben pont ilyen lesz a reprodukciója. Ha mégis szeretnél egyet rendelni, akkor az elkészítése kb. 1 hetet vesz igénybe.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Típus

Medál

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Sodrony nyakláncalap a medálhoz illeszkedő színben