fbmetapix

O’Shape szett szív mintával

8000 Ft

Ezt a fekete ékszeremet különleges málna piros gyöngyökkel díszítettem. A piros gyöngyök nem teljes testükben színesek, felületük áttetsző anyagból készült. Így különleges mély ragyogás veszi őket köre. Üde mégis elegáns kiegészítése lesz bármely ruhádnak.
Az O’Shape medálok kialakításuknak és fűzési technikájuknak köszönhetően rásimulnak a dekoltázsra. Egyszerű, visszafogott mégis elegáns kiegészítője lehet bármely üzleti vagy hétköznapi viseletnek. A hozzá illő kerek O’Shape fülbevaló apró, de épp ezért bármikor hordható darab. A fülbevaló alapja nemesacél bedugó, így nem kell aggódnod az allergizálás miatt.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címkék: ,
Egy hétköznapi viseletet feldobó, személyre szabott, egyedileg készülő ékszert vehetsz meg ezzel a szettel.
A szett színe: fekete és piros
A medál átmérője kb 3-3,5 cm. A szív mérete kb 0,8-1 cm.
A fülbevaló átmérője kb 1 cm.
 
Opcióként választhatsz hozzá másik nyakláncalapot (felár nélkül). Ha az opciónál nem jelölöd a nyakláncalapot, akkor a medálhoz passzoló sodrony nyakláncalappal fogom küldeni az ékszeredet.
A nyakláncalapok kb 45 cm hosszúak. A sodrony nyakláncalapok nem hosszabbíthatóak, de a rozsdamentes alapokra tehetek lánchosszabbítót.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?

A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és nemesacél kapcsok gondoskodnak a tartósságról.
Ennek ellenére a vásárlástól számított 1 éven belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!
További garancia feltételekért, kérlek nézd meg a garancia oldalt.

További információk

Szín

Fekete, Piros

Típus

Szett, Medál, Fülbevaló

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű, Rozsdamentes acél – platina színű, Sodrony nyakláncalap a medálhoz illeszkedő színben