fbmetapix

O’Shape szett háromszög mintával

8000 Ft

Az O’Shape medálok kialakításuknak és fűzési technikájuknak köszönhetően rásimulnak a dekoltázsra. Egyszerű, visszafogott mégis elegáns kiegészítője lehet bármely üzleti vagy hétköznapi viseletnek.
Az elegáns nikkel alapot apró üde almazöld virággal díszítették, így, ez a színösszeállítás szép kiegészítése lehet bármilyen öltözéknek.
háromszög mintás medál egyszerre romantikus, egyedi és egyszerű, mégis hordható akár elegáns ruhával vagy farmerral is. A hozzá illő háromszög O’Shape fülbevaló apró, de épp ezért bármikor hordható darab. A fülbevaló alapja nemesacél bedugó, így nem kell aggódnod az allergizálás miatt.
Ha ezt a szettet választod, akkor egy pillekönnyű, minimalista és visszafogott ékszerre szavazol, ami ajándéknak is kiváló.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címkék: ,
Egy hétköznapi viseletet feldobó, személyre szabott, egyedileg készülő ékszert vehetsz meg ezzel a szettel.
A szett színe: nikkel és almazöld
A medál átmérője kb 3-3,5 cm, ebből a háromszög oldalai kb 1,2 cm.
A fülbevaló oldalai kb 1,2 cm.

Opcióként választhatsz hozzá másik nyakláncalapot (felár nélkül). Ha az opciónál nem jelölöd a nyakláncalapot, akkor a medálhoz passzoló sodrony nyakláncalappal fogom küldeni az ékszeredet.

A nyakláncalapok kb 45 cm hosszúak. A sodrony nyakláncalapok nem hosszabbíthatóak, de a rozsdamentes alapokra tehetek lánchosszabbítót.
Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és nemesacél kapcsok gondoskodnak a tartósságról.
Ennek ellenére a vásárlástól számított 6 hónapon belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!

További információk

Szín

Fehér, Fekete

Típus

Szett, Medál, Fülbevaló

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű, Rozsdamentes acél – platina színű, Sodrony nyakláncalap a medálhoz illeszkedő színben