fbmetapix

O’Shape medál szív mintával, fekete-piros színben

5990 Ft

Az O’Shape medálok kialakításuknak és fűzési technikájuknak köszönhetően rásimulnak a dekoltázsra. Egyszerű, visszafogott mégis elegáns kiegészítője lehet bármely üzleti vagy hétköznapi viseletnek.
A szív mintás medál egyszerre egyedi és egyszerű, mégis hordható akár elegáns ruhával vagy farmerral is. Ezt a medálomat fekete és különleges málna piros gyöngyökkel készítettem. Üde, mégis elegáns kiegészítése lesz bármely ruhádnak. Találd meg a tökéletes ajándékot benne a szeretteidnek is.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címke:
A medál színe: fekete és piros
A medál átmérője kb 3-3,5 cm.
A szív mérete kb 0,8-1 cm.
Opcióként választhatsz hozzá másik nyakláncalapot (felár nélkül). Ha az opciónál nem jelölöd a nyakláncalapot, akkor a képen látható nyakláncalappal fogom küldeni az ékszeredet.
A nyakláncalapok kb 45 cm hosszúak. A sodrony nyakláncalapok nem hosszabbíthatóak, de a rozsdamentes alapokra tehetek lánchosszabbítót.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és nemesacél kapcsok gondoskodnak a tartósságról.

Ennek ellenére a vásárlástól számított 1 éven belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!
További garancia feltételekért, kérlek nézd meg a garancia oldalt.

További információk

Szín

Fekete, Lüszteres Cadillac Vörös

Típus

Medál, nyaklánc

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű, Rozsdamentes acél – platina színű, Sodrony nyakláncalap a medálhoz illeszkedő színben