fbmetapix

Napraforgó, gyöngy gyűrű

5590 Ft

Élénk, neon sárga napraforgó. Közepesen nagy és erősen feltűnő darab, állítható, nikkelmentes gyűrűalapra téve. Viseld ezt a gyűrűt valamelyik elegánsan merész szettedhez, garantálom, hogy minden tekintet megakad ezen az ékszeren.

 

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: , ,

A gyűrűfej átmérője kb. 3 cm, magassága nincs 1 cm.
Antikolt sárga színű, nikkelmentes gyűrűalapra lett erősítve, aminek a mérete állítható. Legkisebb átmérője 5 cm. Kb 1,5 cm-t lehet nyitni rajta.
Azaz legkisebb méretében egy 5 cm körbemért ujjra húzható fel. Legkönnyebben úgy mérheted meg az ujjad körméretét, hogy egy szál cérnát/fonalat körbetekersz rajta, majd vonalzóval leméred a mért fonalhosszúságot.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök, fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és a jó szerelékek gondoskodnak a tartósságról.
Ennek ellenére a vásárlástól számított 6 hónapon belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Szín

Metál ezüst, Tengerész kék

Típus

Gyűrű