fbmetapix

Aranyfóliás ékszergyanta gyűrű

2190 Ft

Az áttetsző gyűrűben az aranyfüst úgy kering, mint őszi falevelek a hűvös szélben. A speciális kialakításnak köszönhetően a gyűrű minden pillanatában más arcát mutatja. A megcsillanó fény táncra perdül a fóliák felületén, a patinás sárgaréz foglalat és az aranyfüst megfontolt eleganciát sugároz. Jó szívvel ajánlom ezt a gyűrűt azoknak akik a föld jegyében születtek és egy visszafogott ékszerre vágynak.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a fotón látható ékszereim nem biztos, hogy pontosan megegyeznek azzal amit, Neked készítek.  Igyekszem hasonlóra készíteni, de apró eltérések biztos lesznek benne, hiszen minden egyes ékszert kézzel készítek.

 

Elfogyott

Kategóriák: ,

A gyűrű fejének átmérője 16 mm. A gyűrűsín nikkelmentes és  17 és 18,5 mm átmérő között állítható.
Amennyiben az ékszer nincs készleten, rendelésre újra elkészítem. Ez kb. 1 hetet vesz igénybe és ezt minden vásárlónak jelzem.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Szín

Metál arany

Típus

Gyűrű