fbmetapix

Tengeri habok, gyöngy medál

5900 Ft

Nyári hangulatot árasztó, világos türkizkék, zafírkék és fehér keveredésével készült egy ékszergyanta kaboson, aminek a belseje olyan, mintha a tenger habjai kavarognának benne. Ezt a lapos “kavicsot” öltöztettem fel színben passzoló gyöngyökkel és alkottam belőle egy teljes egészt.

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: , , ,

A medál szinei: türkizkék, zafírkék és fehér
A medál mérete: 2,5 cm széles és a medáltartóval együtt 4 cm magas.
A medál egy sodrony nyakláncalapon látható, aminek a hossza kb 46 cm, de kérésre lecserélhetem nemesacél nyakláncalapra.

Minden ékszerem egyedi, kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre, plusz díjért, díszcsomagolással küldöm.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és a jó minőségű kapocs gondoskodnak a tartósságról.

Ennek ellenére a vásárlástól számított 1 éven belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!
További garancia feltételekért, kérlek nézd meg a garancia oldalt.

További információk

Szín

Fehér, Lüszteres türkiz

Típus

Medál, nyaklánc

Nyaklánc mérete

5 golyó, 7 golyó, 9 golyó