Szivárvány bolygó, ezüst széllel, kocka medál

3350 Ft

Egy újabb űrbeli álom ez a medál. A szivárvány bolygó, ahogy kivillan a ködből és megmutatja legszebb szineit. Ahogy a fehér csápjai kinyúlnak és a felszínen keresik a rést, hogy kiszabaduljanak. Egy víztiszta bőrtönbe zárt színes kavalkád, amit egy ködös-fehér háttérbe képzeltem el neked. A széleit ezüstre szineztem, ezzel keretet adva a medálnak. Érdekes és egyben megdöbbentő látvány ez a keretbe foglalt, ködös háttérből előbukkanó gyönyörű, színes bolygó.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:

A medál méretei: a kocka élei 2,5 cm-esek.
A nyakláncalap rozsdamentes acélból készült és kb 46 cm hosszú.

Amennyiben az ékszer nincs készleten, rendelésre megpróbálhatom újra elkészíteni. De kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy nagyon egyedi alkotás és nem biztos, hogy színben pont ilyen lesz a reprodukciója. Ha mégis szeretnél egyet rendelni, akkor az elkészítése kb. 1 hetet vesz igénybe.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Típus

Medál

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű