fbmetapix

Selyemarany, nagy szív fülbevaló

1890 Ft

Biztosan érezted már azt, hogy annyira tökéletes a ruhád, hogy csak egy apró kiegészítésre lenne szüksége. Hogy nincs szükség nagy és tekinteteket vonzó ékszerekre. Ha éreztél már így, akkor ezt a fülbevalót Neked készítettem. Nem túl nagy, szív formájú és kedves kiegészítője lesz ruháidnak.

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: , ,

A fülbevaló méretei: a szív kb 1,5x1,2 cm.
Rozsdamentes acél fülbevaló alapja van és szilikon hátsóval záródik, hogy az allergiások is hordhassák.

Amennyiben az ékszer nincs készleten, rendelésre megpróbálhatom újra elkészíteni. De kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy nagyon egyedi alkotás és nem biztos, hogy színben pont ilyen lesz a reprodukciója. Ha mégis szeretnél egyet rendelni, akkor az elkészítése kb. 1 hetet vesz igénybe.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Típus

Medál

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű

Szín

Arany csillámos, Fekete, Hematit, Metál ezüst, Rózsaszín