fbmetapix

Rózsaszín és Very Peri lila színű gyöngybojt fülbevaló

6800 Ft

Zizeg, izeg, fityeg, zörög, szexi és utánozhatatlan. Tudod még folytatni a felsorolást? Én tudnám, hiszen a kedvenc ékszeremről van szó. Egy olyan gyöngyékszer, amiben sok minden benne van, amit szeretek. Az alapja horgolás, amire szálanként fűzöm fel a bojtocska szálait. Olyan finoman lógnak rajta a fürtöcskék, hogy tiszta élvezet megzizegtetni, megsimogatni.
Ráadásul egy nagyon szexi színben fűztem most meg neked. Ezüstközepű pink, ami tulajdonképpen egy szép rózsaszín és a Very Peri lila szín, ami a 2022-es év megválasztott szine.
Kivételesen nem ragasztott gyöngykupak zárja a tetejét, hanem egy sima gyöngykupak, amit kézzel hajlított dróttal fogattam hozzá a gyöngybojthoz. Ettől még egyedibb lett, mert nem tudok két egyforma drót tekerést csinálni. 😀

Elfogyott

A fülbevaló színe: Very Peri lila és ezüstközepű rózsaszín kása
A fülbevaló mérete az akasztó tetejétől mérve kb. 6,5 cm. A bojt mérete a gyöngykupakkal együtt kb. 4 cm. A fülbevaló akasztója nikkelmentes.
 
Szettben szeretnéd? Írj rám és megbeszélhetjük!

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és nemesacél kapcsok gondoskodnak a tartósságról.

Ennek ellenére a vásárlástól számított 1 éven belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!
További garancia feltételekért, kérlek nézd meg a garancia oldalt.

További információk

Szín

Metál zöld, Telt töksárga

Típus

Szett, Medál, Fülbevaló

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű, Rozsdamentes acél – platina színű, Sodrony nyakláncalap a medálhoz illeszkedő színben