fbmetapix

Piros színű, szív karkötő

3650 Ft

Romantikus, piros és szíves! Egy apró csillanás a csuklódon. Apróság, de igazán izgalmas.
Nemesacél szivecskékbe öntött szines, csillogó apróság. Nyolc darab szív kapcsolódik össze, hogy megadhassa neked azt az apró csillanást, amire vágytál.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a fotón látható ékszer nem biztos, hogy megegyezik a készleten lévőkkel vagy az utórendeltekkel. Igyekszem hasonlóra készíteni, de apró eltérések lehetnek, hiszen a csillámpor gyantába ágyazása nem mindig sikeredik egyformán és a szinek kikeverése is minden alkalommal változhat, ráadásul ezt az ékszert is kézzel készítem.

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: ,

A karkötő delfinkapoccsal záródik, amivel a karkötő hosszát szabályozhatod.
A karkötő hosszát kb 19 cm-nél vagy kb 21 cm-nél kapcsolhatod. Ha ennél kisebb vagy nagyobb méretet szeretnél, kérlek jelezd és módosítom.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Szín

Metál arany, Metál zöld

Típus

Karkötő

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű, Rozsdamentes acél – platina színű, Sodrony nyakláncalap a medálhoz illeszkedő színben