fbmetapix

Piros és csillámos, láncos szív fülbevaló

2890 Ft

Szereted a piros színt? Nem azt az élénk vérvörös vagy cseresznyepiros színt, hanem a kellemesen aranyló, visszafogott áttetsző pirosat. Ami ráadásul csillámos, tehát minden mozdulatra villan egy kicsit. Ha a kérdésre igen a válaszod, akkor máris vidd ezt a cuki, szív formájú, láncos fülbevalót. Bármilyen színű ruhához jól fog állni. Farmerhez is, de elegáns ruhához is használhatod. Szerintem varázslatos!

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: , ,

A fülbevaló méretei: a szív 1x1 cm. Az akasztó tetejétől mérve a szív aljáig kb. 5 cm.
Az összes alkatrésze rozsdamentes acél, így az allergiások is használhatják.

Amennyiben az ékszer nincs készleten, rendelésre megpróbálhatom újra elkészíteni. De kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy nagyon egyedi alkotás és nem biztos, hogy színben pont ilyen lesz a reprodukciója. Ha mégis szeretnél egyet rendelni, akkor az elkészítése kb. 1 hetet vesz igénybe.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Típus

Medál

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű

Szín

Arany csillámos, Fekete, Hematit, Metál ezüst, Rózsaszín