fbmetapix

Pink, márványfoltos csiszolt rög formájú fülbevaló

2650 Ft

Gyönyörű pink és egy árnyalatnyi fehér színekkel örvendezteti meg a figyelőt ez a fülbevaló. Érdekes erezetét nézve, mintha márvány lenne ez a fülbevaló. Pink színű és a hátán egy kis lila és apró csápocskái vannak, amiket csak akkor látsz, ha belenézel oldalról. Felülről nézve az apró fehér hullámzását is látod.
Minden fém alkatrésze rozsdamentes acél!

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: ,

A fülbevaló méretei: az akasztó tetejétől mérve a csiszolt forma aljáig kb. 4,2 cm.
A fülbevaló anyaga: ékszergyanta, gyanta szinező
Az összes alkatrésze rozsdamentes acél, így az allergiások is használhatják.

Amennyiben az ékszer nincs készleten, rendelésre megpróbálhatom újra elkészíteni. De kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy nagyon egyedi alkotás és nem biztos, hogy színben pont ilyen lesz a reprodukciója. Ha mégis szeretnél egyet rendelni, akkor az elkészítése kb. 1 hetet vesz igénybe.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Típus

Medál

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű