fbmetapix

3szögek játéka medál, zöld színben

7500 Ft

Ahogy két ember öleli egymást, úgy simul egybe a két háromszög és öleli körbe a befoglalt kristályt. Különleges kialakításának és fűzési technikájának köszönhetően, a medál rásimul a dekoltázsra. Többféle zöldjének köszönhetően olyan, mintha a természet pihenne a bőrödön. Sötétzöld közepe olyan mélységbe repít, ahol még nem jártál.

Elfogyott

Kategóriák: , Címke:

Legalább 4 féle zöld színből fűztem 2 db 3szög formát. Az egyik lapos, a másik 3D effektes. A kisebbik 3szög közepébe került egy befoglalt méregzöld kristály. A medál 2 db bőrszíjra került, amiket 2-2 db gyöngyhurka fog össze. Ezek a hurkák mozgathatóak, ahogy kedved tartja, úgy állítod be őket.

A medálból a nagyobbik 3szög oldala kb 4,5 cm nagyságú. A medál, az akasztóval együtt 6 cm-t lóg a bőrnyakláncról. A nyaklánc kb 43 cm hosszú a delfinkapoccsal együtt. Természetesen tudok lánchosszabbítót tenni a nyakláncra, ha hosszabban szeretned.

Minden ékszerem egyedi, kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre, plusz díjért, díszcsomagolással küldöm.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és a jó minőségű kapocs gondoskodnak a tartósságról.

Ennek ellenére a vásárlástól számított 1 éven belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!
További garancia feltételekért, kérlek nézd meg a garancia oldalt.

További információk

Szín

Fehér, Lüszteres türkiz

Típus

Medál, nyaklánc

Nyaklánc mérete

5 golyó, 7 golyó, 9 golyó