fbmetapix

Őszi kis félgömb, nemesacél karkötő

3950 Ft

Gyönyörű ősz az üvegbúra alatt. Vöröses narancs szinek keverednek, növekednek az áttetsző ékszergyantában. Egyedi, megismételhetetlen szinek egy egyszerű, mégis elegáns formában.
A karkötő minden egyes fém része nemesacél, így teljesen allergiamentes. A karkötő kígyólánca állítható, ezért nagyon egyszerűen felvehető darab.

Elfogyott

A karkötő maximum 22 cm-es csuklóra jó. A félgömb része 1,5 cm-es.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Szín

Metál arany, Metál zöld

Típus

Karkötő

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű, Rozsdamentes acél – platina színű, Sodrony nyakláncalap a medálhoz illeszkedő színben