fbmetapix

Narancs tűz színű gyöngybojt fülbevaló, hosszított méretben

12000 Ft

Zizeg, izeg, fityeg, zörög, szexi és utánozhatatlan. Tudod még folytatni a felsorolást? Én tudnám, hiszen a kedvenc ékszeremről van szó. Egy olyan gyöngyékszer, amiben sok minden benne van, amit szeretek. Az alapja horgolás, amire szálanként fűzöm fel a bojtocska szálait. Olyan finoman lógnak rajta a fürtöcskék, hogy tiszta élvezet megzizegtetni, megsimogatni.
Ráadásul egy nagyon erős színben és hosszított fazonban fűztem most meg neked. A vadító narancssárga szálak végén élénkpiros gyöngyök ülnek. Az egész olyan, mintha egy narancs tüzet néznél! Biztos nem marad észrevétlen a füledben!

Elfogyott

A fülbevaló színe: erős narancs és paprika piros
A fülbevaló mérete az akasztó tetejétől mérve kb. 9,5 cm. A bojt mérete a gyöngykupakkal együtt kb. 7 cm. A fülbevaló akasztója nikkelmentes fém.
 
Szettben szeretnéd? Írj rám és megbeszélhetjük!

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és nemesacél kapcsok gondoskodnak a tartósságról.

Ennek ellenére a vásárlástól számított 1 éven belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!
További garancia feltételekért, kérlek nézd meg a garancia oldalt.

További információk

Szín

Metál zöld, Telt töksárga

Típus

Szett, Medál, Fülbevaló

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű, Rozsdamentes acél – platina színű, Sodrony nyakláncalap a medálhoz illeszkedő színben