fbmetapix

Mályva szív, gyöngy medál

6650 Ft

Gyönyörű ékszergyanta kabosont öntöttem szív formában, aminek a belsejében csillámok vannak a sötét mályva ékszergyanta tetején, amiből fehér és sárga csillagok csapódnak neki a víztiszta búrának. Ezt a domború szív kavicsot öltöztettem fel színben passzoló gyöngyökkel és alkottam belőle egy teljes egészt. Izgalmas, egyedi és megismételhetetlen darab.
Ha szereted az egyedi ékszereket, akkor ne habozz!

Készleten

Kategóriák: , Címkék: , ,

A medál szinei: sötét mályva és világosabb mályva
A medál anyaga: ékszergyanta, üveg gyöngyök
A medál mérete: 4,5x4 cm
A medálhoz kérhetsz rozsdamentes acél nyakláncalapot vagy egy sodrony nyakláncalapot a medál szinében. Kérlek jelezd a nyakláncalap igényedet a megjegyzés rovatban. Alap esetben a rozsdamentes acél nyakláncalappal küldöm.

Minden ékszerem egyedi, kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre, plusz díjért, díszcsomagolással küldöm.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és a jó minőségű kapocs gondoskodnak a tartósságról.

Ennek ellenére a vásárlástól számított 1 éven belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!
További garancia feltételekért, kérlek nézd meg a garancia oldalt.

További információk

Szín

Fehér, Lüszteres türkiz

Típus

Medál, nyaklánc

Nyaklánc mérete

5 golyó, 7 golyó, 9 golyó