fbmetapix

Lilás rózsaszín, szív medál

3890 Ft

Mintha egy vastagabb bársony anyag lenne a medál alján, amit az áttetsző felső réteg megmozgat, ha a medált mozgatod. A valóságban a medál készítése során a színréteg így igyekezett az áttetsző gyantába, majd megfagyott a pillanatban és maradtak az apró szálak, amik optikai csalódásként mozognak ha forgatod a medált.
Szerintem nagyon érdekes és különleges medál született.
Az elkészítési technikája miatt, ebből a medálból sem tudok pont ugyanilyet készíteni még egyszer. Ezért vedd figyelembe, hogy ez egy egyedi és megismételhetetlen darab!

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,

A medál méretei: 4x3 cm.
A medál anyaga: ékszergyanta, gyanta szinező
Rozsdamentes acél nyakláncra van feltéve. A nyakláncalap kb 45 cm hosszú. Kérheted színben hozzá illő sodrony nyakláncalapon is.

Amennyiben az ékszer nincs készleten, rendelésre megpróbálhatom újra elkészíteni. De kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy nagyon egyedi alkotás és nem biztos, hogy színben pont ilyen lesz a reprodukciója. Ha mégis szeretnél egyet rendelni, akkor az elkészítése kb. 1 hetet vesz igénybe.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Típus

Medál

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Sodrony nyakláncalap a medálhoz illeszkedő színben