fbmetapix

Lila-zöld színjátszó szív, nemesacél karkötő

2550 Ft

Ha szereted az egyszerű, mégis elegáns darabokat, akkor ezt a karkötőt nem hagyhatod ki.

Színjátszó festéket kentem két, nagyon vékony réteg áttetsző ékszergyanta közé. Így a színjátszó festék mindkét oldalról látható, tehát ha elfordul a karkötőd, akkor is ezt a színjátszást láthatod. A színt is védtem ezzel a technikával, hiszen így letörölhetetlen, és nem is kopik.
Tökéletes összhangban van a lila-zöld pillangószárny, csepp fülbevalóval, így akár szettben is hordható!

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: ,

A karkötő két hosszban használható: bekapcsolhatod 17 cm-nél vagy 18 cm-nél. Kérésre tehetek rá máshol is karikát!
 A szív 1 cm-es.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Típus

Karkötő

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű, Rozsdamentes acél – platina színű, Sodrony nyakláncalap a medálhoz illeszkedő színben