fbmetapix

Lila-zöld, csiszolt rög formájú fülbevaló

2350 Ft

Szereted a zöldet? És a lila színt? És a kettőt együtt? Ebben a fülbevalóban ezt a két színt találhatod meg. Szerintem szép és feltűnő darab. A formája is különleges, hiszen egy érdekesen csiszolt aranyrög formája van. Pont emiatt a forma miatt gondoltam, hogy jól áll majd neki az arany színű szerelék, ami ráadásil teljesen rozsdamentes acél, így, ha allergiás vagy, minden további nélkül használhatod.

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: , ,

A fülbevaló méretei: az akasztó tetejétől mérve a csiszolt aranyrög forma aljáig kb. 4,5 cm.
Az összes alkatrésze rozsdamentes acél, így az allergiások is használhatják.

Amennyiben az ékszer nincs készleten, rendelésre megpróbálhatom újra elkészíteni. De kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy nagyon egyedi alkotás és nem biztos, hogy színben pont ilyen lesz a reprodukciója. Ha mégis szeretnél egyet rendelni, akkor az elkészítése kb. 1 hetet vesz igénybe.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Típus

Medál

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű