fbmetapix

Lila csillámporos, szív és csillag mintás karkötő

3560 Ft

Biztosan érezted már azt, hogy annyira tökéletes a ruhád, hogy csak egy apró kiegészítésre lenne szüksége. Hogy nincs szükség nagy és tekinteteket vonzó ékszerekre. Ha éreztél már így, akkor ezt a karkötőt Neked készítettem. A vékony filigrán lánc apró csillámos szív és csillag mintákat kötnek össze. Könnyed, légies és kedves kiegészítője lesz ruháidnak.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a fotón látható ékszer nem biztos, hogy megegyezik a készleten lévőkkel vagy az utórendeltekkel. Igyekszem hasonlóra készíteni, de apró eltérések lehetnek, hiszen a füstfólia gyantába ágyazása nem mindig sikeredik egyformán és ezt az ékszert is kézzel készítem.

Elfogyott

Kategóriák: ,

A karkötő patentkapoccsal záródik, amit egy kézzel is könnyedén bekapcsolhatsz. A karkötő hossza kb 18 cm, de 17 cm-es csuklón mutat jól. Ha ennél kisebb vagy nagyobb méretet szeretnél, kérlek jelezd és módosítom.
Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Szín

Metál lila

Típus

Karkötő

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű, Rozsdamentes acél – platina színű, Sodrony nyakláncalap a medálhoz illeszkedő színben