fbmetapix

Lida medál, barna-türkiz színben

7500 Ft

Különleges, csillogó, feltűnő. Ezek azok a szavak, amik eszünkbe jutnak, ha ezt a medált meglátjuk. Ha ilyen ékszert keresel, akkor ne keresgélj tovább. Egy egyszínű ruhával mutatna a legjobban, de te biztosan kihozod belőle a maximumot. Szeretni fogod ezt a medált.

Elfogyott

Kategóriák: , Címke:

A medál szinei: barna, türkiz japán gyöngyök, brandy és türkiz színű cseh kristály és egy óriási kristály a közepén.

A 3szög oldala kb 4 cm nagyságú. A medál, az akasztóval együtt 6 cm-t lóg a nyakláncról. A nyakláncalap kb 46 cm hosszú a delfinkapoccsal együtt és van rajta egy kb 4 cm lánchosszabbító. Ha másik nyakláncalappal kéred, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot vagy írj nekem a vásárlásnál a megjegyzésrovatba.

Minden ékszerem egyedi, kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre, plusz díjért, díszcsomagolással küldöm.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és a jó minőségű kapocs gondoskodnak a tartósságról.

Ennek ellenére a vásárlástól számított 1 éven belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!
További garancia feltételekért, kérlek nézd meg a garancia oldalt.

További információk

Szín

Fehér, Lüszteres türkiz

Típus

Medál, nyaklánc

Nyaklánc mérete

5 golyó, 7 golyó, 9 golyó