fbmetapix

Két félszív fityegő, piros-rózsaszínben

1500 Ft

Keresel valamit, ami egyszerű, de kifejező? Unod már, hogy mindig a csoki+virág legyen az ajándék, amit ajándékozhatsz? Akkor próbáld meg, hogy megleped a szerettedet egy ilyen szuper kis szív fityegővel. Két félszívből áll össze egy egész szív. Az egyik fél szimbolizálhatja a te szívedet, a másik az övét.
Használhatja a táskájára csippentve vagy a kulcs csomóra téve. De felrakhatja a kedvenc kabátjának a húzókájára is. Mindig magánál hordhatja a szivet, amit Te adtál Neki!
De kérheted nyakláncalapra téve is, mint medál is hordható, ahogy a kisvideóban láthatod.

Elfogyott

A szív szinei: piros és rózsaszín.
A szív mérete kb 2x2 cm.

Minden ékszerem egyedi, kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre, plusz díjért, díszcsomagolással küldöm.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és a jó minőségű kapocs gondoskodnak a tartósságról.

Ennek ellenére a vásárlástól számított 1 éven belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!
További garancia feltételekért, kérlek nézd meg a garancia oldalt.

További információk

Szín

Egyéb, Piros-almazöld, Piros-rózsaszín