fbmetapix

Kék-arany virágos, kocka medál

3350 Ft

Selyemvékonyságú virágszirmokat ültettem a fehér-arany alapra, amik annyira leheletvékonyak, hogy úgy tűnnek, mintha épp elenyésznének. Nehezékként pottyantottam a közepükre arany minigolyókat, amik a bibéket helyettesítik, majd ahogy az áttetsző gyantarétegek elkezdték elfedni őket, tettem ide oda pár apró aranyfólia fecnit. Arany kerettel fejeztem be a medált.
Romantikusoknak és széplelkeknek ajánlom!

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , ,

A medál méretei: a kocka élei 2,5 cm-esek.
A medál anyaga: ékszergyanta, gyanta szinező, szárított és préselt virágszirom, arany színű golyók
Rozsdamentes acél nyakláncra van feltéve. A nyakláncalap kb 45 cm hosszú. Kérheted a medálhoz passzoló színű sodrony nyakláncalapon is.

Amennyiben az ékszer nincs készleten, rendelésre megpróbálhatom újra elkészíteni. De kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy nagyon egyedi alkotás és nem biztos, hogy színben pont ilyen lesz a reprodukciója. Ha mégis szeretnél egyet rendelni, akkor az elkészítése kb. 1 hetet vesz igénybe.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Típus

Medál

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű