fbmetapix

Íriszbronz gyöngykarkötő

4690 Ft

Nagyon érdekes színvilágú és alakú gyöngyből font karkötő. Játékosan simul a csuklóra. Egyedi, mert nem lesz még egy ilyen! Tehát ne hagyd ki, ha tetszik!
Írisz bronz kásákból, kumihimo fonással készült, ez a kellemesen lágy, mégis formatartó karkötő. Az írisz bronz szín sajátossága, hogy sokféle szín látható egymás mellett harmóniában. Ezt az érzést próbáltam a kapocsrészhez tovább vinni. Összeöntöttem japán delica gyöngyöket hasonló árnyalatokkal és fűztem két hurkát, ami pont ráfért a mágnes kapocs két végére. Odaragasztottam, hogy stabilan ott maradjon. Majd a végeit díszítettem bronzos cseh csiszolt gyöngyökkel. Nagyon kellemes viselet és szemet vonzó színei miatt kedvenc darab lesz.
A mágneskapocs biztonsági zárral zárható, tehát nem veszíted el használat közben

Elfogyott

Kategóriák: , Címke:

A karkötő egy 16-17 cm-es csuklóra passzol.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök, fűzőszál (jó minőségű horgoló cérna) és a jó szerelékek gondoskodnak a tartósságról.
Ennek ellenére a vásárlástól számított 6 hónapon belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Szín

Fehér, Metál ezüst

Típus

Karkötő