fbmetapix

Golyós, hosszú fülbevaló, lila-fekete-fehér színben

2850 Ft

Szereted az ásványokat? Akkor ezt a fülbevalót is szeretni fogod. A rétegződése olyan, mint az achátok rétegei. Egy cuki nagygolyós ásványutánzatú fülbevaló. A golyókat közrefogtam ezüst színű hullámkoronggal és gyöngykupakkal, majd a tetejére ültettem egy fekete üveg gyöngyöt, ami kiegészíti és befejezi a fülbevalót. Így lett teljes egész ez a lógós fülbevaló.

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: ,

A fülbevaló méretei: az akasztó tetejétől mérve a fülbevaló aljáig kb. 4 cm. A golyó kb 1,5 cm.
A rozsdamentes acél fülbevaló alap allergiásoknak is használható. A többi szerelék (szerelőpálca, hullámkorong, gyöngykupak) csak nikkelmentes ötvözet, de ezek nem érnek hozzá a füledhez!

Amennyiben az ékszer nincs készleten, rendelésre megpróbálhatom újra elkészíteni. De kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy nagyon egyedi alkotás és nem biztos, hogy színben pont ilyen lesz a reprodukciója. Ha mégis szeretnél egyet rendelni, akkor az elkészítése kb. 1 hetet vesz igénybe.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Típus

Medál

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű