fbmetapix

Fehér-nikkel buborék, gyöngy medál

6200 Ft

Romantikus, elegáns és mégis egyedülálló medált látsz. Koszos fehér ékszergyanta követ foglaltam körbe nikkel színű gyöngyökkel, amitől nagyon elegáns lett. Izgalmas, egyedi és megismételhetetlen darab. Hordhatod a hétköznapokban is, de elbűvölheted vele az elegáns ruhádat is!
Ha szereted az egyedi ékszereket, akkor ne habozz!

Készleten (utánrendelhető)

Kategóriák: , Címkék: , ,

A medál szinei: nikkel és fehér
A medál mérete: 3,5x4 cm átmérő
A medálhoz kérhetsz rozsdamentes acél nyakláncalapot vagy egy sodrony nyakláncalapot a medál szinében. Kérlek jelezd a nyakláncalap igényedet a megjegyzés rovatban. Alap esetben a rozsdamentes acél nyakláncalappal küldöm.

Minden ékszerem egyedi, kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre, plusz díjért, díszcsomagolással küldöm.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és a jó minőségű kapocs gondoskodnak a tartósságról.

Ennek ellenére a vásárlástól számított 1 éven belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!
További garancia feltételekért, kérlek nézd meg a garancia oldalt.

További információk

Szín

Fehér, Lüszteres türkiz

Típus

Medál, nyaklánc

Nyaklánc mérete

5 golyó, 7 golyó, 9 golyó