fbmetapix

Fehér gyöngyszives, nemesacél karkötő

2500 Ft

Keresel valamit, ami egyszerű, de kifejező? Unod már, hogy mindig a csoki+virág legyen az ajándék, amit ajándékozhatsz? Akkor próbáld meg, hogy megleped a szerettedet egy ilyen szuper kis szívmedálos nemesacél karkötővel. Ráadásul a mini szívben egy még kisebb szivet találsz. Az egyik szív szimbolizálhatja a te szívedet, a másik az övét.

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: , ,

A szív medál kb. 15x15 mm-es átmérőjű.
A karkötő patentkapoccsal záródik, amit egy kézzel is könnyedén bekapcsolhatsz. A karkötő hossza kb 17 cm, de 16 cm-es csuklón mutat jól. Ha ennél kisebb vagy nagyobb méretet szeretnél, kérlek jelezd és módosítom.

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

 

További információk

Szín

Fehér, Metál ezüst

Típus

Karkötő