fbmetapix

Elen, korallvirág gyöngy karkötő

5190 Ft

A korallvirágom inspirált ennek a karkötőnek a megtervezésében. Nagyon szeretem a rétegezését, ahogy a virág kiemelkedik és mégis stabilan áll az alapon. Ha szereted a virágokat, akkor ezt a karkötőt imádni fogod.

Egyéni terv és minta alapján készült narancs, arany és mogyoró szinekben ez a kecses karkötő. 6 db virágmotívumból áll a karkötő, aminek a szirmai térbeli érzést nyújtanak. Mégis elegáns, légies, kecses és kellemes viselet. A kapcsa is gyöngyből készült, gombolósra. Így a fémre érzékenyek is hordhatják!

Elfogyott

Kategóriák: , Címke:

Kb 17-17,5 cm-es csuklón mutat jól.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök, fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és a jó szerelékek gondoskodnak a tartósságról.
Ennek ellenére a vásárlástól számított 6 hónapon belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Szín

Fehér, Metál ezüst

Típus

Karkötő