Csillagos égbolt, fluoreszkáló csillagokkal, kerek nemesacél medálalappal

3250 Ft

Nézz fel az égre egy nyári éjszaka és keresd a csillagokat. Egy felhőtlen nyári éjszaka hasonló fényekkel és csillanásokkal teli az égbolt. Képzeld el ahogy fekszel a puha fűben, a tücskök ciripelnek és te csak figyeled, hogy vajon látsz-e hullócsillagot.
Ezt a medált is így figyeld meg. Van benne mélység, feketeség, lilából zöldre váltó csillámok és természetesen fluoreszkáló csillagok egy holddal. Napközben a csillámok változása adják a hangulatot, éjjel a feltöltődött csillagok és a hold látszik benne.
Nemesacél nyakláncalapba van öntve a medál, minden alkatrésze nemesacél, így az allargiások is hordhatják!

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:

A medál mérete: kb 2,5 cm átmérő.
A medál akasztója rozsdamentes acélból készült és ugyancsak rozsdamentes acél nyakláncra van feltéve. A nyakláncalap kb 45 cm hosszú. Kérheted színben hozzá illő sodrony nyakláncalapon is.

Amennyiben az ékszer nincs készleten, rendelésre megpróbálhatom újra elkészíteni. De kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy nagyon egyedi alkotás és nem biztos, hogy színben pont ilyen lesz a reprodukciója. Ha mégis szeretnél egyet rendelni, akkor az elkészítése kb. 1 hetet vesz igénybe.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Típus

Medál

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Sodrony nyakláncalap a medálhoz illeszkedő színben