fbmetapix

Art Deco, absztrakt virággal, ovális medál

4950 Ft

Az ArtDecó stílus a luxus és a fényűzés az 1920-as évekből. Az ArtDecó stílus a magávalragadó eleganciájáról híres. Különféle fémes anyagokat kombinál a csillogással, fényes felületekkel. Ezért ez a medál, bár nemrég készült, mégis hű maradt ehhez a stílushoz. A vörösréz, bársonyos felület előtt fekvő absztrakt virágot ezüst színű szegélyű csillámos piros és zöld karikák adják ki. A medál szegélye is ezüst lett, ezzel is erősítve a csillogást és az art deco stílust.

Elfogyott

A medál méretei: kb 6x2,5 cm.
A medál anyaga: ékszergyanta, gyanta szinező
A medál akasztója nikkelmentes ötvözetből készült és rozsdamentes acél nyakláncra van feltéve. A nyakláncalap kb 45 cm hosszú. Kérheted hosszú, bebújósan elkészített nyakláncalapon is. Ha a hosszú nyakláncalappal kérnéd, akkor kérlek megjegyzésbe írd be a vásárlás során.

Amennyiben az ékszer nincs készleten, rendelésre megpróbálhatom újra elkészíteni. De kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy nagyon egyedi alkotás és nem biztos, hogy színben pont ilyen lesz a reprodukciója. Ha mégis szeretnél egyet rendelni, akkor az elkészítése kb. 1 hetet vesz igénybe.

Kérlek figyelj az ékszerre, hogy sokáig tartós és szép legyen. A gyanta ékszerek tartósak, ütésállóak és vízállóak, de uszodába, mosogatáshoz ne használd őket. Az ékszergyanta nem viseli jól a magas hőmérsékletet, ezért ne tedd ki a napsütötte ablakba vagy a radiátorra és semmiképpen ne tedd forró vízbe. Ha szükségét érzed egy tisztításnak, akkor  langyos szappanos vízzel tisztítsd és egy puha ronggyal töröld át!

Minden ékszerem kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre díszcsomagolással küldöm.

További információk

Típus

Medál

Nyaklánc típusa

A képen látható nyakláncalap, Rozsdamentes acél – arany színű