fbmetapix

Aranyló Pelágia, gyöngyből készült medál

5500 Ft

Gyönyörűen csillogó, nagyon elegáns szineivel vár egy romantikus lányra, aki szeretné Őt! Mondhatnám azt is, hogy aki a virágot nem szereti… az akkor is szeretheti ezt a medált!
Nagyon különleges, nagyon csillogó kiegészítője lehet a ruhatáradnak. Arany és bronz csillanását csak erősítí a gyönyörűen csillogó kristálykavalkád. És a cseppnyi rózsaszín szirom már csak aprót lágyít az összképen.
Szeretni fogod!

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: ,

A medál szinei: arany csillanású (golden shade) rivoli ül a közepén, körülötte bronz és rózsaszín szirmok, arany kásák és fehér alapú duplán AB-s kúpos kristályok.
A medál mérete: kb 5 cm átmérő
A medál akasztója nikkelmentes ötvözetből készült és rozsdamentes acél nyakláncra van feltéve. A nyakláncalap kb 45 cm hosszú.

Minden ékszerem egyedi, kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre, plusz díjért, díszcsomagolással küldöm.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és a jó minőségű kapocs gondoskodnak a tartósságról.

Ennek ellenére a vásárlástól számított 1 éven belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!
További garancia feltételekért, kérlek nézd meg a garancia oldalt.

További információk

Szín

Fehér, Lüszteres türkiz

Típus

Medál, nyaklánc

Nyaklánc mérete

5 golyó, 7 golyó, 9 golyó