fbmetapix

Amphora medál, pasztell szinekkel

4500 Ft

Nem szereted a megszokott medálokat? Keresel valamit, ami más mint amiket eddig láttál? Akkor gondolkozz el ezen a medálon!
Hosszú, gyöngyből készül bogyószerű medál, 40 db kristály kúpos gyöngyel díszítve. Színei kellemes, romatikus, visszafogott gyöngyökkel alakítva. Összességében egy érdekes hétkönapokban is hordható medál.

Elfogyott

Kategóriák: , Címke:

A medál szinei: krém, aranylüszteres lila, matt sárga és erős piros japán gyöngyök, pasztell opálkék színű cseh kristály.
A medál kb. 5,5 cm hosszú és kb 7,5 cm a legvastagabb részének a körfogata.
A nyaklánc selyem nyakláncalap, tükizkék színben. Hossza kb. 48 cm + 4 cm a lánchosszabbítót. Ezt szívesen cserélem bármi más nyakláncalapra vagy gyöngyös nyakláncrészre.
Ha másik nyakláncalappal kéred, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot vagy írj nekem a vásárlásnál a megjegyzésrovatba.

Minden ékszerem egyedi, kézzel készített darab. Készülhet két hasonló, de nincs két teljesen egyforma. A képen nagyobbnak tűnhetnek az ékszerek a valóságosnál, mivel nagyon közelről fotózom őket a részletek miatt.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden monitornak más-más színbeállításai vannak. Emiatt a szín kicsit változhat és élőben lehetnek árnyalatnyi különbségek a fotóhoz képest.
Ékszereim mindig szépen csomagolva, biztonságos buborékok között fog megérkezni a vásárlóhoz. Kérésre, plusz díjért, díszcsomagolással küldöm.

Félsz, hogy elszakad vagy elkopik az ékszered?
A minőségi gyöngyök (japán delica), fűzőszál (a legerősebb gyöngyfűző damil) és a jó minőségű kapocs gondoskodnak a tartósságról.

Ennek ellenére a vásárlástól számított 1 éven belül ha visszaküldöd az ékszert, ingyen megjavítom!
Csupán két dologra kell odafigyelned használat közben: víz ne érje az ékszert, és éjszakára mindig vedd le!
További garancia feltételekért, kérlek nézd meg a garancia oldalt.

További információk

Szín

Fehér, Lüszteres türkiz

Típus

Medál, nyaklánc

Nyaklánc mérete

5 golyó, 7 golyó, 9 golyó