Milyen lenne a világ az ékszerek nélkül?

0 hozzászólás

Írta: Csiby Hajnalka

2021.10.27.
Tiszi ékszerek

Egy szóval is össze tudnám foglalni ennek a kérdésnek a válaszát: szürkébb! Bővebben? Sokkal szürkébb!

Próbáljam még bővebben?

Képzelj el egy átlagos reggelt, amikor készülsz, hogy dolgozni menj. Felkelsz, reggeli rutin és jön a ruha válogatás. Ha ékszer nélkül gondolkozol, akkor leszűkíted a lehetőségeidet. Hiszen hiába szép az öltözéked, ha nem viszel bele valami… extrát. Egy kiegészítőt. Lehet az egy szép selyemsál. Vagy egy színes kendő. Vagy egy ÉKSZER! Ugye?

Képzeld el, hogy egy szép garbót veszel fel a farmered mellé. Olyan üres a nyakadnál, nem? Oda milyen jól mutatna egy hosszú, bojt ékszer. Vagy ha a kevesebb-több elvben gondolkozol, akkor egy szép, szines medál a gyanta medálok közül.

Vagy vegyél fel egy szép blúzt és szoknyát. Úgy gondolod, hogy ennyi elég? De akkor miért olyan üres a nyakad környéke? Mert nincs benne egy szexin himbálózó fülbevaló a füledben. De egy pötty fülbevaló is feldobhatja a ruhádat azzal az apró színpöttyel!

De hagyjuk az öltözködést. Hiszen ezerféle outfitet választhatsz, amihez úgy érzed nem is kell semmi plusz. És mégis! Hiszen milyen önbizalom egy színes gyűrűt hordani. Gépelés közben is látod. Aláírsz valamit? Más is látja. Észreveszed, hogy észreveszik és tudod, hogy magukban azt gondolják, hogy milyen magabiztos vagy.

Meghatározhatja az egész napodat egy jól megválasztott kiegészítő. De tovább megyek. Nem is kell tökéletesen illeszkedjen a ruhádhoz, ha tudod viselni, magabiztosabb vagy tőle, szereted vagy csak emlékeket ébreszt. Nekem van ilyen gyűrűm, kabalagyűrűnek hívom, mert nagyon jól érzem magam, amikor hordom. Keress magadnak te is valami hasonlót!

De nézzük más irányból is ezt a témát: nem kell minden napra új ruhát venned, ezzel is védve a környezetet, ha úgy válogatod össze a ruhatáradat és a kiegészítőket, hogy pár kedvenc ruhadarabbal egész héten másképp nézz ki. Hiszen, ha van egy egyszerűbb ruhatárad, akkor minden nap más színű kiegészítővel, ugye, hogy nem is olyan szürke már? Csak válogass össze egymáshoz illő darabokat és váltogasd őket.

Ugye, hogy nem lehet az ékszereket kihagyni az életünkből?

Csillogj te is Tiszi ékszerekben minden nap!

Hasonló bejegyzések

Szeretem azt, amit csinálok és ez végre így jó!

Szeretem azt, amit csinálok és ez végre így jó!

Tegnap írtam egy rövid posztot a FB oldalamra (ha még nem látogattad meg és nem követsz, tedd meg, mert ott is sok-sok érdekességet osztok meg magamról és az ékszerekről: https://www.facebook.com/Tisziekszerek). A poszt tulajdonképpen csak egy rövid szöveg volt egy...

Hogyan előzzük meg a karácsonyi őrületet?

Hogyan előzzük meg a karácsonyi őrületet?

Eszembe jutott egy pár évvel ezelőtti karácsonyom. Olyan sok munka volt a karácsony előtti időszakban, hogy csak késő estéken és hétvégén volt időm a karácsonyi ajándékozásra gondolni. Tudtam, hogy körülbelül kinek mit akarok, de hiába kerestem, hiába kutattam, nem...

Allergiás vagy?

Allergiás vagy?

Sokszor azzal kerestek meg engem, hogy van-e olyan ékszerem, amit fémallergiásnak is tudok ajánlani. És a válaszom IGEN, VAN! Van, mert a családomban elég sok az allergiás. Van közöttünk „sima” pollenallergiás, de van olyan, aki napallergiás, illetve csípésre és...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük