fbmetapix

Milyen lenne a világ az ékszerek nélkül?

0 hozzászólás

Írta: Csiby Hajnalka

2021.10.27.
Tiszi ékszerek

Egy szóval is össze tudnám foglalni ennek a kérdésnek a válaszát: szürkébb! Bővebben? Sokkal szürkébb!

Próbáljam még bővebben?

Képzelj el egy átlagos reggelt, amikor készülsz, hogy dolgozni menj. Felkelsz, reggeli rutin és jön a ruha válogatás. Ha ékszer nélkül gondolkozol, akkor leszűkíted a lehetőségeidet. Hiszen hiába szép az öltözéked, ha nem viszel bele valami… extrát. Egy kiegészítőt. Lehet az egy szép selyemsál. Vagy egy színes kendő. Vagy egy ÉKSZER! Ugye?

Képzeld el, hogy egy szép garbót veszel fel a farmered mellé. Olyan üres a nyakadnál, nem? Oda milyen jól mutatna egy hosszú, bojt ékszer. Vagy ha a kevesebb-több elvben gondolkozol, akkor egy szép, szines medál a gyanta medálok közül.

Vagy vegyél fel egy szép blúzt és szoknyát. Úgy gondolod, hogy ennyi elég? De akkor miért olyan üres a nyakad környéke? Mert nincs benne egy szexin himbálózó fülbevaló a füledben. De egy pötty fülbevaló is feldobhatja a ruhádat azzal az apró színpöttyel!

De hagyjuk az öltözködést. Hiszen ezerféle outfitet választhatsz, amihez úgy érzed nem is kell semmi plusz. És mégis! Hiszen milyen önbizalom egy színes gyűrűt hordani. Gépelés közben is látod. Aláírsz valamit? Más is látja. Észreveszed, hogy észreveszik és tudod, hogy magukban azt gondolják, hogy milyen magabiztos vagy.

Meghatározhatja az egész napodat egy jól megválasztott kiegészítő. De tovább megyek. Nem is kell tökéletesen illeszkedjen a ruhádhoz, ha tudod viselni, magabiztosabb vagy tőle, szereted vagy csak emlékeket ébreszt. Nekem van ilyen gyűrűm, kabalagyűrűnek hívom, mert nagyon jól érzem magam, amikor hordom. Keress magadnak te is valami hasonlót!

De nézzük más irányból is ezt a témát: nem kell minden napra új ruhát venned, ezzel is védve a környezetet, ha úgy válogatod össze a ruhatáradat és a kiegészítőket, hogy pár kedvenc ruhadarabbal egész héten másképp nézz ki. Hiszen, ha van egy egyszerűbb ruhatárad, akkor minden nap más színű kiegészítővel, ugye, hogy nem is olyan szürke már? Csak válogass össze egymáshoz illő darabokat és váltogasd őket.

Ugye, hogy nem lehet az ékszereket kihagyni az életünkből?

Csillogj te is Tiszi ékszerekben minden nap!

Hasonló bejegyzések

Csomagolok! Azaz így csomagolom a rendeléseiteket

Csomagolok! Azaz így csomagolom a rendeléseiteket

Már egy ideje érik bennem ez a blogbejegyzés, mert sok privát kérdést és kérést kapok ezzel kapcsolatban, ideje nagy nyilvánosság előtt is leírni, hátha segít nektek. Tehát a kérdések: 1. Diszkrét-e a csomagolás vagy rögtön kiderül, hogy ékszer van benne? Nos,...

Vásároztam és válaszoltam

Vásároztam és válaszoltam

Tegnap, azaz vasárnap, vásárban voltunk Én és az Ékszereim. Jó kis vásár volt. Sokan kavarogtak azon a kis téren. Érdekes programok voltak, sok szép kézműves kiállító és az időjárás is kegyes volt hozzánk! A vevők mellett jó pár aranyos és kedves ember állt meg...

Kezdjük az új évet egy új színnel, új Pantone szín

Kezdjük az új évet egy új színnel, új Pantone szín

A Pantone intézet minden évben megválasztja az év színét, amely szerintük a legjobban illeszkedik majd az előttünk álló, új évhez. Az idei, azaz 2022-es év színe a Very Peri nevet kapta, amelyet a vállalat külön legyártatott, ilyen szín eddig nem létezett. Leatrice...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük