fbmetapix

Hogyan előzzük meg a karácsonyi őrületet?

0 hozzászólás

Írta: Csiby Hajnalka

2021.10.20.

Eszembe jutott egy pár évvel ezelőtti karácsonyom. Olyan sok munka volt a karácsony előtti időszakban, hogy csak késő estéken és hétvégén volt időm a karácsonyi ajándékozásra gondolni. Tudtam, hogy körülbelül kinek mit akarok, de hiába kerestem, hiába kutattam, nem jött velem szembe semmi, ami tetszett volna és megfizethető is lett volna. Emiatt majdnem lecsúsztam az ajándékok megvásárlásáról. Ne aggódjatok, utolsó pillanatban mindent sikerült megvenni és becsomagolni, majd a fa alá tenni.

De ez a karácsonyi hajrá olyan mélyen megmaradt bennem, hogy azóta igyekszem már szeptemberben tisztában lenni azzal, hogy kinek mit szeretnék venni. Maximum, ha eszembe jut később még valami, akkor valahogy azt is beépítem a listába.  Így van időm és nem stresszelek. Ráadásul tudom, hogy mi a célom, így ha szembe jön velem egy akció, akkor nincs min gondolkozni, csak örülni kell. Mindig nálam van a lista, ha bevásárolni megyek. Rá szoktam pillantani minden akcióra, hátha pont azt akciózzák, ami a listámon van. Így azóta sokkal nyugodtabb vagyok. Van olyan ajándék, ami már szeptemberben ott ül a szekrény mélyén, de sajnos olyan is van, amit csak decemberben sikerül megvenni. Még mindig van olyan.

Ti ezt hogy csináljátok? Van jobb módszeretek? Meséljétek el nekem, segítsetek nekem benne.

Cserébe én is segítek nektek. Villámakciót fogok hirdetni nektek erre a hétvégére. Gyorsan nézzetek körül és csapjatok le a kedvenceitekre. 
Az akció pontos időtartama (amíg él a kuponkód!) 2021.10.20-2021.10.24 éjfél!

A villámakcióban 20% kedvezményt kaptok. Akármennyit vásárolhattok, nincs se minimum limit, se maximum. És ha elfelejtettetek valamit, leadhattok új rendelést, mert a hétvége alatt akárhányszor használhatjátok a kupont. 

Kérlek, majd meséljétek el nekem (titokban fogom tartani, nem fog kiderülni másnak), hogy kinek vettetek ajándékot, ki fog Tiszi ékszert kapni karácsonykor?!

Hasonló bejegyzések

Csomagolok! Azaz így csomagolom a rendeléseiteket

Csomagolok! Azaz így csomagolom a rendeléseiteket

Már egy ideje érik bennem ez a blogbejegyzés, mert sok privát kérdést és kérést kapok ezzel kapcsolatban, ideje nagy nyilvánosság előtt is leírni, hátha segít nektek. Tehát a kérdések: 1. Diszkrét-e a csomagolás vagy rögtön kiderül, hogy ékszer van benne? Nos,...

Vásároztam és válaszoltam

Vásároztam és válaszoltam

Tegnap, azaz vasárnap, vásárban voltunk Én és az Ékszereim. Jó kis vásár volt. Sokan kavarogtak azon a kis téren. Érdekes programok voltak, sok szép kézműves kiállító és az időjárás is kegyes volt hozzánk! A vevők mellett jó pár aranyos és kedves ember állt meg...

Kezdjük az új évet egy új színnel, új Pantone szín

Kezdjük az új évet egy új színnel, új Pantone szín

A Pantone intézet minden évben megválasztja az év színét, amely szerintük a legjobban illeszkedik majd az előttünk álló, új évhez. Az idei, azaz 2022-es év színe a Very Peri nevet kapta, amelyet a vállalat külön legyártatott, ilyen szín eddig nem létezett. Leatrice...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük