Hogyan előzzük meg a karácsonyi őrületet?

0 hozzászólás

Írta: Csiby Hajnalka

2021.10.20.

Eszembe jutott egy pár évvel ezelőtti karácsonyom. Olyan sok munka volt a karácsony előtti időszakban, hogy csak késő estéken és hétvégén volt időm a karácsonyi ajándékozásra gondolni. Tudtam, hogy körülbelül kinek mit akarok, de hiába kerestem, hiába kutattam, nem jött velem szembe semmi, ami tetszett volna és megfizethető is lett volna. Emiatt majdnem lecsúsztam az ajándékok megvásárlásáról. Ne aggódjatok, utolsó pillanatban mindent sikerült megvenni és becsomagolni, majd a fa alá tenni.

De ez a karácsonyi hajrá olyan mélyen megmaradt bennem, hogy azóta igyekszem már szeptemberben tisztában lenni azzal, hogy kinek mit szeretnék venni. Maximum, ha eszembe jut később még valami, akkor valahogy azt is beépítem a listába.  Így van időm és nem stresszelek. Ráadásul tudom, hogy mi a célom, így ha szembe jön velem egy akció, akkor nincs min gondolkozni, csak örülni kell. Mindig nálam van a lista, ha bevásárolni megyek. Rá szoktam pillantani minden akcióra, hátha pont azt akciózzák, ami a listámon van. Így azóta sokkal nyugodtabb vagyok. Van olyan ajándék, ami már szeptemberben ott ül a szekrény mélyén, de sajnos olyan is van, amit csak decemberben sikerül megvenni. Még mindig van olyan.

Ti ezt hogy csináljátok? Van jobb módszeretek? Meséljétek el nekem, segítsetek nekem benne.

Cserébe én is segítek nektek. Villámakciót fogok hirdetni nektek erre a hétvégére. Gyorsan nézzetek körül és csapjatok le a kedvenceitekre. 
Az akció pontos időtartama (amíg él a kuponkód!) 2021.10.20-2021.10.24 éjfél!

A villámakcióban 20% kedvezményt kaptok. Akármennyit vásárolhattok, nincs se minimum limit, se maximum. És ha elfelejtettetek valamit, leadhattok új rendelést, mert a hétvége alatt akárhányszor használhatjátok a kupont. 

Kérlek, majd meséljétek el nekem (titokban fogom tartani, nem fog kiderülni másnak), hogy kinek vettetek ajándékot, ki fog Tiszi ékszert kapni karácsonykor?!

Hasonló bejegyzések

Szeretem azt, amit csinálok és ez végre így jó!

Szeretem azt, amit csinálok és ez végre így jó!

Tegnap írtam egy rövid posztot a FB oldalamra (ha még nem látogattad meg és nem követsz, tedd meg, mert ott is sok-sok érdekességet osztok meg magamról és az ékszerekről: https://www.facebook.com/Tisziekszerek). A poszt tulajdonképpen csak egy rövid szöveg volt egy...

Milyen lenne a világ az ékszerek nélkül?

Milyen lenne a világ az ékszerek nélkül?

Egy szóval is össze tudnám foglalni ennek a kérdésnek a válaszát: szürkébb! Bővebben? Sokkal szürkébb! Próbáljam még bővebben? Képzelj el egy átlagos reggelt, amikor készülsz, hogy dolgozni menj. Felkelsz, reggeli rutin és jön a ruha válogatás. Ha ékszer nélkül...

Allergiás vagy?

Allergiás vagy?

Sokszor azzal kerestek meg engem, hogy van-e olyan ékszerem, amit fémallergiásnak is tudok ajánlani. És a válaszom IGEN, VAN! Van, mert a családomban elég sok az allergiás. Van közöttünk „sima” pollenallergiás, de van olyan, aki napallergiás, illetve csípésre és...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük