fbmetapix

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: Human Optimum Bt.

Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Komáromi u 31B.

Levelezési és postázási cím: 2310 Szigetszentmiklós, Komáromi u 31B

Adószám: 21946275-1-13

Cégjegyzék szám: 13-06-051731

Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus elérhetőség: info@tiszi.hu

Telefonos elérhetőség: Szabóné Csiby Hajnalka: +36706109550

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek kizárólag on-line rendelhetőek meg.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak, melyek nem tartalmaznak ÁFÁ-t, mivel cégünk alanyi adómentes. Ezek az árak azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

 

Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges. Azonban, amennyiben szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani és nem foglalkozni a név, cím és egyéb adatok megadásával, akkor praktikus lehet a regisztráció elvégzése. Amennyiben szeretné a regisztrációját törölni, azt csak a webáruház üzemeltetője tudja megcsinálni. Kérem, regisztráció törlési kérésével forduljon emailben a webáruház üzemeltetőjéhez: info@tiszi.hu

 

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-15 óráig.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására. Amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben email-ben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

 

Rendelés menete

 1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba. Ha van színválasztási, formaválasztási lehetőség, akkor kérjük jelölje meg az Önnek megfelelő színt és formát.
 2. Amennyiben szeretne további terméket megvásárolni, böngésszen tovább az oldalon. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát, szinét. Törölni, a termék bal szélén látható X jellel vagy a mennyiséget nullára csökkentve tud. Ezen az oldalon tudja kiválasztani, hogy milyen szállítási módot kérne.
 3. A “Tovább a pénztárhoz” gombra nyomva választható ki a fizetési mód. Ezen az oldalon pontosíthatja, hogy milyen szállítási módot szeretne és azon belül, hogy szeretné fizetni a csomagját. Kérjük figyelmesen töltse ki ezt a részt!(Amennyiben már regisztrálta magát akkor be tud lépni. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!)* A tévesen megadott szállítási címből eredő szállítási költségekért a vásárló felel. Újbóli kiszállításkor a postaköltséget ismételten felszámítjuk. A vételtől való elállás esetén pedig az eredeti számlát sztornózzuk és a szállítás költségét utalással kérjük.
  Ha szeretne üzenetet küldeni az üzemeltetőnek, akkor a “Megjegyzések a rendeléssel, szállítással kapcsolatban” rovatban azt megteheti.
  Ha kiválasztotta a fizetési módot, akkor kérjük kattintson a két bejelölő dobozra, amivel elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót és az általános szerződési feltételeket.
 4.  A “Megrendelés elküldésével” véglegesíti a megrendelését. 
 5. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap. Ha ezt az e-mailt nem kapja meg azonnal, akkor gond történhetett a leadott rendelésével. Ez a gond lehet az, hogy nem vitte végig a megrendelést vagy ezt a visszaigazoló e-mailt a levelezője levélszemétnek nézte és a spam-be tette. Kérem minden esetben írjon a webbolt üzemeltetőnek, ha fél nap után sem érkezett meg a visszaigazolás!

*A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

 

Garancia

Rendeltetésszerű használat esetén, 1 év garanciát vállalok ékszereimre. Ez idő alatt az ékszereket (rendeltetésszerű használat melletti elhasználódás esetén) díjmentesen javítom. A visszaküldés postaköltségét a vásárló állja.

A szavatossági/garanciális igény nem érvényesíthető:

 • A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra illetve sérülésekre
 • A méretváltoztatásokra
 • A termék anyagából adódó egészségügyi hatásokra (pl. fémallergia)
 • A különféle vegyszerek (kozmetikumok, tisztítószerek, stb.) által okozott károsodásokra, elszíneződésekre
 • A használatból eredő kopásra illetve korrodálásra.

Kérem, minden esetben tartsa be: ne aludjon, sportoljon, fürödjön ékszerben, mert könnyen elszakadhat, megtörhet. Az ékszeren és benne található gyöngyön oxidáció illetve elszíneződés keletkezhet, ha közvetlenül vegyszerekkel érintkezik (pl. mosó vagy mosogatószer, parfüm, testápoló, egyéb kozmetikumok, különös tekintettel kéntartalmú sampon, tusfürdő), termálvizes fürdő hatására, egyeseknél a bőr kipárolgása, izzadtsága miatt, szakszerűtlen tisztítás következtében.

 

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére. Értelemszerűen a szállítási költséget nem áll módunkban visszatéríteni.

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

 

Áruházunk akciói

Áruházunk akciói nem vonhatóak össze. Egy vásárlás során csak egy akciót vehet igénybe: akciós időszakban leadott rendelésnél nem érvényesítjük más akciókban meghírdetett kedvezményeket.

 

Adatkezelés

Az webáruház használata során a Human Optimum Bt (TisziGyöngy) részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a megrendelés kézbesítéséhez és/esetleg fizetéséhez szükséges. A webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. Teljes adatkezelési/GDPR tájékoztatónkat itt találja:

https://tiszi.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/