fbmetapix

Csomagolok! Azaz így csomagolom a rendeléseiteket

0 hozzászólás

Írta: Csiby Hajnalka

2022.06.28.
Tiszi csomag

Már egy ideje érik bennem ez a blogbejegyzés, mert sok privát kérdést és kérést kapok ezzel kapcsolatban, ideje nagy nyilvánosság előtt is leírni, hátha segít nektek.

Tehát a kérdések:

1. Diszkrét-e a csomagolás vagy rögtön kiderül, hogy ékszer van benne?

Nos, szerintem elég diszkrét. Kétféle csomagolást szoktam alkalmazni, a megrendelés nagyságától függően. Ha csak egy ékszert rendelsz, akkor az ékszer nagyságától függően és a te kérésednek megfelelően csomagolom (erről később írok), majd sima, fehér bubis borítékba teszem. Nincs rajta más, csak egy köszönő matrica, de nem jelölöm meg, hogy Tiszi ékszer van benne!
Ha több ékszert rendelsz, akkor az ékszerdobozokat vagy borítékocskákat egy kicsi barna dobozba rakom, amit ugyancsak nem jelölök meg, nincs rajta más, csak a futárcimke.

Csomagjaim

2. Kérhetek díszcsomagolást?

Igen, kérhetsz. Bár szerintem a sima fehér papírdoboz ékszertartóm elég elegáns önmagában. De kérhetsz rá extra masnit vagy extrább dobozt, papírzacskót vagy műanyag ajándéktáskát. Kiválaszthatod a saját kedvencedet. A képen láthatod, hogy most épp milyen csomagolásaim lehetségesek, de ha neked más az elképzelésed, meghallgatlak! Ezeket láthatod a képen: barna papírzacskó, fehér papírzacskó, fehér-piros csíkos papírzacskócska, fehér ékszerdobozok (bennük szivacs), szivecskés papírdoboz (ebben nincs szivacs, de bubisan csomagolom bele az ékszert), organzaszütyő és ajándékzacskócska különböző színekben (ez műanyag).

Kérhető csomagolóim

3. Kérhetek a csomagoláshoz személyesítést?

Igen. Tudok rá, mellé, hozzá nyomtatni neked kiskártyákat vagy matricákat. Küldheted rögtön a kiszemeltednek a csomagot, benne kis kártyával. Számlát nem teszek a csomagba, mert elektronikus a számlázás, így az rögtön emailben megy ki neked. Erről most nem szeretnék képeket mutatni, mert ez már másnak a személyes kérése, amit nem adnék ki. A tied is biztonságban lesz, ha ilyet kérsz!

4. Kérhetem a csomagot egy bizonyos napon kiszállítani?

Igen, kérheted. A futárszolgálatunk általában 24 órás kiszállítással dolgozik. Ha nem kerülitek el egymást, akkor nagyon jól lehet időzíteni a csomagok érkezését.

Van még kérdésed, amit nem válaszoltam meg? Tedd fel!

Hasonló bejegyzések

Vásároztam és válaszoltam

Vásároztam és válaszoltam

Tegnap, azaz vasárnap, vásárban voltunk Én és az Ékszereim. Jó kis vásár volt. Sokan kavarogtak azon a kis téren. Érdekes programok voltak, sok szép kézműves kiállító és az időjárás is kegyes volt hozzánk! A vevők mellett jó pár aranyos és kedves ember állt meg...

Kezdjük az új évet egy új színnel, új Pantone szín

Kezdjük az új évet egy új színnel, új Pantone szín

A Pantone intézet minden évben megválasztja az év színét, amely szerintük a legjobban illeszkedik majd az előttünk álló, új évhez. Az idei, azaz 2022-es év színe a Very Peri nevet kapta, amelyet a vállalat külön legyártatott, ilyen szín eddig nem létezett. Leatrice...

Molett vagy? Ilyen ékszereket hordhatsz bátran

Molett vagy? Ilyen ékszereket hordhatsz bátran

Pár évvel ezelőtt Nagy Andrea írt nekem egy szösszenetet arról, hogy ha kicsit is kerekebb vagy, mit hordhatsz bátran az ékszereim közül. Mivel én is molett vagyok, elgondolkoztam azon, hogy én mit szeretek hordani és bevallom, sok mindenben egyetértek vele. Ha végig...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük