fbmetapix

Bepillantás a kulisszák mögé és megoldás egy problémámra

0 hozzászólás

Írta: Csiby Hajnalka

2021.08.30.
Csillag fülbevalók, több színben

Szeretem megmutatni nektek, a „hogyan készült” képeimmel, hogy egyik-másik ékszer milyen lépéssorozatban készül el teljesen, eladásra készre. Ezért mivel ebből a fülbevalóból most amúgy is sokat kellett elkészítenem, gondoltam jó alkalom lesz arra, hogy megmutassam, milyen az, amikor készül.

Csillag fülbevalók készítés közben

125 pár kevert színűt a FeMiniBox dobozai fognak rejteni. Ha érdekel titeket, hogy ez mit takar, akkor keressétek fel az oldalukat:

FeMiniBox honlapja

Másik 25 párat (egyelőre ennyit, de hosszú távon több is lesz) Bajára küldök, Kretter Beának, aki a Beango tulajdonosa. Róla, itt tudhattok meg többet:

Beango

És persze, nektek is félretettem, bekerült a webboltba is. Itt találjátok:

De a fülbevalók elkészülte után döbbentem rá, hogy nem vagyok felkészülve ennyi fülbevaló tárolására. Hiszen, amíg nincsenek postázva, itt állnak „hegyekbe” és átláthatatlan a dolog már. Összeborítva nem igazán tárolhatóak, mert a gyanta 72 órát még köt, így még akár össze is ragadhatnak. Végleges tárolása viszont sok helyet felemészt. A dobozban csak a Stílusműhelybe küldendőek vannak. Látjátok, hogy milyen sok helyet foglal el a 25 pár.

Csillag fülbevalók csomagolt állapotban.

És ahogy az lenni szokott, amikor küzdök egy megoldandó feladattal, egyszer csak szembejön a megoldás. Ezt a képet a neten találtam és rádöbbentem, hogy ez mennyire megkönnyíti majd a munkámat és milyen sok helyet fogok spórolni, ha elkészítem.

Fülbevaló tárolás egyszerűen, helysporolósan!

Ti is küzdötök az ékszertárolással?

Hasonló bejegyzések

Csomagolok! Azaz így csomagolom a rendeléseiteket

Csomagolok! Azaz így csomagolom a rendeléseiteket

Már egy ideje érik bennem ez a blogbejegyzés, mert sok privát kérdést és kérést kapok ezzel kapcsolatban, ideje nagy nyilvánosság előtt is leírni, hátha segít nektek. Tehát a kérdések: 1. Diszkrét-e a csomagolás vagy rögtön kiderül, hogy ékszer van benne? Nos,...

Vásároztam és válaszoltam

Vásároztam és válaszoltam

Tegnap, azaz vasárnap, vásárban voltunk Én és az Ékszereim. Jó kis vásár volt. Sokan kavarogtak azon a kis téren. Érdekes programok voltak, sok szép kézműves kiállító és az időjárás is kegyes volt hozzánk! A vevők mellett jó pár aranyos és kedves ember állt meg...

Nem tudod mit adj anyák napjára? Segítek!

Nem tudod mit adj anyák napjára? Segítek!

Kulisszatitok következik: 3 nagyfiam van. Nagyjából tisztában vagyok, hogy milyen nehézséget okoz nekik, hogy kitalálják az ajándékot nekem. Végül minden évben le egyszerüsítik és virágot kapok csokival. Ne értsétek félre, már annak is örülök, hogy látom, gondolkoztak...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük