Bepillantás a kulisszák mögé és megoldás egy problémámra

0 hozzászólás

Írta: Csiby Hajnalka

2021.08.30.
Csillag fülbevalók, több színben

Szeretem megmutatni nektek, a „hogyan készült” képeimmel, hogy egyik-másik ékszer milyen lépéssorozatban készül el teljesen, eladásra készre. Ezért mivel ebből a fülbevalóból most amúgy is sokat kellett elkészítenem, gondoltam jó alkalom lesz arra, hogy megmutassam, milyen az, amikor készül.

Csillag fülbevalók készítés közben

125 pár kevert színűt a FeMiniBox dobozai fognak rejteni. Ha érdekel titeket, hogy ez mit takar, akkor keressétek fel az oldalukat:

FeMiniBox honlapja

Másik 25 párat (egyelőre ennyit, de hosszú távon több is lesz) Bajára küldök, Kretter Beának, aki a Beango tulajdonosa. Róla, itt tudhattok meg többet:

Beango

És persze, nektek is félretettem, bekerült a webboltba is. Itt találjátok:

De a fülbevalók elkészülte után döbbentem rá, hogy nem vagyok felkészülve ennyi fülbevaló tárolására. Hiszen, amíg nincsenek postázva, itt állnak „hegyekbe” és átláthatatlan a dolog már. Összeborítva nem igazán tárolhatóak, mert a gyanta 72 órát még köt, így még akár össze is ragadhatnak. Végleges tárolása viszont sok helyet felemészt. A dobozban csak a Stílusműhelybe küldendőek vannak. Látjátok, hogy milyen sok helyet foglal el a 25 pár.

Csillag fülbevalók csomagolt állapotban.

És ahogy az lenni szokott, amikor küzdök egy megoldandó feladattal, egyszer csak szembejön a megoldás. Ezt a képet a neten találtam és rádöbbentem, hogy ez mennyire megkönnyíti majd a munkámat és milyen sok helyet fogok spórolni, ha elkészítem.

Fülbevaló tárolás egyszerűen, helysporolósan!

Ti is küzdötök az ékszertárolással?

Hasonló bejegyzések

Hogyan előzzük meg a karácsonyi őrületet?

Hogyan előzzük meg a karácsonyi őrületet?

Eszembe jutott egy pár évvel ezelőtti karácsonyom. Olyan sok munka volt a karácsony előtti időszakban, hogy csak késő estéken és hétvégén volt időm a karácsonyi ajándékozásra gondolni. Tudtam, hogy körülbelül kinek mit akarok, de hiába kerestem, hiába kutattam, nem...

Allergiás vagy?

Allergiás vagy?

Sokszor azzal kerestek meg engem, hogy van-e olyan ékszerem, amit fémallergiásnak is tudok ajánlani. És a válaszom IGEN, VAN! Van, mert a családomban elég sok az allergiás. Van közöttünk „sima” pollenallergiás, de van olyan, aki napallergiás, illetve csípésre és...

Kézműves, azaz kézzel készült

Kézműves, azaz kézzel készült

Tegnap javítgattam a fotóimat az egyik épp mostanában készült medálomról, hogy az a legjobb szögben feküdjön és fel tudjam tölteni a webboltba mint terméket. És eközben észrevettem, hogy megint van egy vágás a kezemen, ami nem tűnt fel és persze, ez most a...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük